Sintetic, Liga a 3-a: Coșbuc, Loco Juniors, Mărișelu și Gloria 9, primele victorii! Sepia Print câștigă derby-ul!

Etapa din week-end a adus și primul derby al Ligii a treia. Sepia Print s-a dovedit mai experimentată și a luat toate cele trei puncte din întâlnirea cu D&D Garage, Raul Lupușor fiind principalul marcator pentru trupa lui Liviu Pop și Dan Atănăsoaie.

Real Protaxi II a trecut pe prima poziție, asta și pentru ca trupa lui Dumitru Moldovan marchează pe bandă rulantă, în meciul cu Polimed marcând chiar și portarul Nelu Simionca. Real Buduș e cea dea-a treia echipă cu maxim de puncte, după un meci strâns cu Corso, care s-a lăsat și cu eliminarea antrenorului Florin Carabet.

Amerimarc și Viticola Dumitra au căzut la pace în  meciul care a opus tinerețea primilor cu experiența celor din urmă, în timp ce Loco Juniors a reușit primele puncte în această ediție, după câteva achiziții extrem de spectaculoase. Tot la primele puncte sunt și Coșbuc, care au profitat de forma slabă a celor de la Belco Avia și au câștigat primul lor meci pe terenul sintetic de la Baza Raoul. Golurile lui Bogdan Bucos și Andrei Deac au fost insuficiente pentru Belco Avia și cifra 0 rămâne în continuare în dreptul punctelor pentru aceștia.

Gloria 9 a produs o mică surpriză, revenind spectaculos și câștigând cu Rodilă Trans, aducând aminte de perioada în care aceasta juca în prima ligă. Voința Mărișelu a sărbătorit cu o victorie Zilele comunei, într-un meci în care s-au marcat 15 goluri, în timp ce Autogenial Viișoara au mai bifat un meci în care au marcat multe goluri, revenind de la 0-1 în meciul cu Muncelului II.

Rezultatele etapei cu numărul 3, clasamentul și programul etapei viitoare: D&D Garage-Sepia Print 3-4, Loco Juniors-Tysita 5-1, Corso-Real Buduș, Aquabis-Voința Mărișelu 5-10, Amerimarc-Viticola Dumitra 1-1, Polimed-Real Protaxi II 0-12, Coșbuc-Belco Avia 5-2, Gloria 9-Rodilă Trans 5-3, Autogenial Viișoara-Muncelului II 9-1.

Clasament: 1. Real Protaxi II 9p, 2. Sepia Print 9p, 3. Real Buduș 9p, 4. Amerimarc 7p, 5. Viticola Dumitra 7p, 6. Autogenial Viișoara 6p, 7. D&D Garage 6p, 8. Voința Mărișelu 3p, 9. Loco Juniors 3p, 10. Muncelului II 3p, 11. Rodilă Trans 3p, 12. Gloria 9 3p, 13. Tysita 3p, 14. Aquabis 3p, 15. Coșbuc 3p, 16. Belco Avia 0p, 17. Corso 0p, 18. Polimed 0p.

Etapa viitoare, 15-17 septembrie: Belco Avia-Corso, Muncelului II-Polimed, Real Protaxi II-Coșbuc, Real Buduș-D&D Garage, Rodilă Trans-Loco Juniors, Sepia Print-Gloria 9, Tysita-Amerimarc, Viticola Dumitra-Aquabis, Voința Mărișelu-Autogenial Viișoare.

Toate jocurile se dispută pe Baza Raoul de lângă Kaufland.

 | 678 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *