Sintetic, Liga a 2-a: Cinci echipe cu maxim de puncte! AMG Romania, performera etapei.

Dacă pentru Dacii Liberi sau La Squadra prezența pe primele locuri nu constituie o surpriză, cele două trecând lejer de adversari în primele etape, AMG Romania sau Old Boys arată că orice e posibil în lupta pentru promovare. Trupa lui Adrian Moldovan a făcut un meci excelent contra celor de la Hobbits și au terminat fără gol primit, iar echipa lui Radu Crăciun nu a avut nici un fel de probleme în a trece de Atlantis Tour. Puf de Păpădie nu i-au iertat pe cei de la ACP Bistrița, iar Casa Ema a reușit prima victorie din acest campionat, trecând la limită de Automobile Pip.

Real Unitaxi a reușit o nouă revenire de poveste, întorcând soarta jocului cu Prodima când mai era doar un minut de joc. AS Roma, chiar dacă au jucat aproape o repriză în inferioritate, a smuls un egal celor de la Leoni BMW, în timp ce Netvolt le-a administrat un scor de tenis celor de la Sprunedici. Cu o atmosferă ca pe marile stadioane, cu galerie și cu banere, Pink Boys a câștigat la diferență de un gol meciul cu Imperialii, după o dispută echilibrată.

Rezultatele complete și programul etapei a 3 a: Puf de Păpădie-ACP Bistrița 10-2, Sprunedici-Netvolt 1-6, AS Roma-Leoni BMW 3-3, Imperialii-Pink Boys 1-2, Gloria 9-Dacii Liberi 2-6, FC Budac-La Squadra 3-7, Old Boys-Atlantis Tour 7-3, AMG Romania-Hobbits 4-0, Prodima-Real Unitaxi 3-4, Casa Ema-Automobile Pip 2-1.

Etapa viitoare, sâmbătă 17 septembrie ora 13 Atlantis Tour-Sprunedici, ora 22 Netvolt-Budac.Duminică, 18 septembrie ora 13 Dacii Liberi-Casa Ema, ora 14 Automobile Pip-Old Boys, ora 15 Hobbits-Imperialii, ora 16 Leoni BMW-Puf de Păpădie, ora 17 La Squadra-AMG Romania, ora 18 Pink Boys-AS Roma, ora 19 ACP Bistrița-Prodima, ora 21 Real Unitaxi-Gloria 9.

Toate jocurile se dispută pe Baza Raoul de lângă Kaufland.

 | 486 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *