Sintetic: Leoni, pas de defilare cu Armata! A luat cupa firmelor!

Desfăşurată pe parcursul a trei săptămâni, prima ediție a competiției destinată instituțiilor şi firmelor din județul Bistrița Năsăud, numită Cupa Tinu House Art,  a adus suspans şi meciuri spectaculoase la Baza Raoul.

Faza grupelor a avut de toate: scoruri fluviu, goluri de generic, surprize de proporții dar şi confirmări din partea unor jucători cu state vechi în minifotbal. În grupa A, Farel a detonat bomba şi a reuşit calificarea în semifinale, după o victorie dramatică contra celor de la IPJ BN. Rombat a câştigat grupa, evoluțiile lui Nicu Cazac, Avram, Poienar sau Ciuculescu ducându-i pe aceştia pe un binemeritat loc 1, fără nicio înfrângere.

Marii perdanți ai grupei au fost fără îndoială IPJ BN, porniți ca favoriți cerți, dar şi Teraplast, ultimii nereuşind victoria în ultimul meci din grupă şi rămânând doar cu amintirea golului senzațional reuşit de Stănel Stoica în meciul cu Rombat.

In grupa B situația a fost mai simplă, Belco Avia fiind singura care a încercat să incurce favoritele de la Leoni LWS şi Armata să ajungă în semifinale. Nu au reuşit însă, Adrian Cioancă sau Marius Vlas neputând să ridice valoarea „cobrelor” la nivelul lor. Semifinalele au fost fără istoric, outsiderele Farel şi Rombat pierzand fara drept de apel in fata celor de la Leoni LWS şi Armata, finala aducând față în față principalele favorite.

Ca şi în grupă, câştig de cauză a avut trupa lui Traian Chitul si Marius Chețan, care a avut în Ioan Creța jucătorul meciului. Acesta a marcat 4 din cele 5 goluri cu care Leoni LWS a câştigat finala şi trofeul primei ediții Tinu House Art, ultima reuşită aparținându-i lui Călin Pop, care a şi ridicat primul cupa, într-un fair play total, fair-play care a dominat de altfel întreaga desfăşurare a întrecerii.

 | 2.173 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

1 Comment

  1. Felicitari echipei Leoni ! jucatori + antrenori !

    Poate va ganditi si ramaneti cu echipa asta in liga1 , a-ti face o figura frumoasa zic eu !

    Post a Reply

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *