Sintetic: Extratereștrii și Raal au ieșit din grupe la Iași! Cursa spre turneul final continuă!

Cele doua echipe care reprezinta judetul Bistrita Nasaud la minifotbal au reusit, dupa meciurile din grupe ale Turneului zonal de la Iasi sa se califice in sferturile de finala ale competitiei, dupa evolutii excelente.

Extraterestrii au intrat primii in lupta, dar clasa si experienta trupei lui John Runcan nu le-au dat nici o speranta adversarilor. Dupa un prim joc castigat la pas de vicecampioana Bistritei contra celor de la International Vaslui, dubla Abiel Deac si Florin Fizesan, Extraterestrii nu au avut emotii nici cu Coriolan Bacau, transand soarta jocului pana la pauza. A fost 3-0 dupa 20 de minute, golurile fiind reusite de acelasi Abiel Deac, Sebi Rus si Florin Fizesan. Dupa pauza Fizesan a facut dubla si bistritenii se califica din nou in fazele superioare ale unei competitii.

Raal, cealalta echipa bistriteana, campioana Campionatului municipal de minifotbal, a avut de tras serios pentru calificare. A pierdut la limita primul peci cu vicecampioana Iasiului, EBS, echipa cu 3 jucatori de nationala, Calugareanu fiind si capitanul Romaniei la ultimul campionat european, si un buget care concureaza cu al unei echipe de fotbal mare.

Nici meciul al doilea, cu Gladiatorii Piatra Neamt, campionii de la Neamt, nu a inceput mai bine pentru trupa lui Mateescu si Fodor, primind gol la o greseala a apararii noastre. Dupa pauza insa terenul s-a inclinat efectiv spre poarta moldovenilor si eforturile celor de la Raal s-au vazut rasplatite, Paul Chiorean si Doru Conon aducand o victorie mare, care trimite Raal in sferturi.

În faza următoare a competiției, Raal joaca de la ora 17.00 cu o echipă din Focșani iar Extraterestrii joaca cu una din Roman de la ora 18.00. Dacă vor câștiga, vor juca între ele, o semifinală bistrițeană.
 | 607 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *