Sintetic: Extratereștrii încep cu stângul turneul final de la Oradea!

Calificată la turneul final după locul 2 în Campionatul Municipal și locul 2 în Turneul Regional de la Botoșani, echipa Extratereștrii Bistrița a început astăzi meciurile grupei C ale fazei finale de la Oradea.

Ai noștri au adversari dificili, Danco Pro Bucuresti, Autovip Garden Salaj, Mav Sport Timisoara  si Juventus Sibiu.

În prima partidă, desfășurată de la ora 11.00, bistrițenii au pierdut cu 3-0, după un gol din 7 metri în prima repriză și alte două în repriza secundă. Ai reprizele AICI și AICI!

Extratereștrii mai joacă astăzi de la ora 16.00 cu Autovip și de la 22.45 cu Mav Sport Timișoara, deținătoarea Ligii Campionilor. Sâmbătă, de la ora 16.00, este programat ultimul meci din grupă, de la ora 16.00, cu Juventus Sibiu.

La Oradea, extratereștrii sunt: Aurelian Pasztor, Doru Ilies- portari, Cristian Pop, Alin Chibulcutean, Abiel Deac, Sergiu Costin, Ionel Cosneac, Tinut Budacan, Florin Boerean, Cosmin Patca, Sebastian Rus, John Runcan, Aurelian Gocan- jucatori de camp.

 | 1.995 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

1 Comment

  1. Felicitări pentru performanta de a ajunge la turneul final! Nu-i nimic ca ati pierdut, sunteti o echipa valoroasă si sunteți într-o grupă pe măsură. Chiar daca nu iesiti din grupă ați reprezentat județul cu 4 ani la rând cu brio. Felicitări!!!

    Post a Reply

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *