Simte gustul Agro-Ardeal!

 

 

Prânz Imperial cu salam de tip Sibiu sau, de ce nu, de tip Bănățean? O Potcoavă gustoasă pe fiecare masă? Plus delicioșii cârnați Jandarm și Plai, care se simt bine lângă orice bere?! Hmmm! Tentant, nu? Pe toate le găsești în magazinele Agro-Ardeal și fiecare costă mai puțin decât face, pentru că mănânci carne și plătești carne!

Å¢i-am făcut poftă? Agro-Ardeal îți face pofta ce poftești și te invită astăzi la MAREA (DE)GUSTARE. Intră în oricare din cele 5 magazine incluse în campania Agro-Ardeal, pe care le găsești scrise pe fluturaș și … încearcă gustul noilor mezeluri din gama crud-uscate.  

Ce mai e de spus? Suntem convinși că ști deja ce ai de făcut! Prinde „fluturașul”, citește-l, intră în oricare dintre cele 5 magazine Agro-Ardeal scrise pe el negru pe alb, fă ce trebuie și …Ia-ți familia, prietenii și coșul cu bunătăți! De la Agro-Ardeal. Pentru că, poți fi tu unul dintre cei 25 câștigători. În fiecare săptămână, Agro-Ardeal îți umple sănătos coșul de picnic, pentru tine și prietenii tăi.

5 săptămâni, 5 magazine și25 câștigători.

Cu siguranță, vara asta ieșim împreună!

 

 

 

 


 | 724 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *