Și sportul are băieți dăștepți

Toată gașca cea vestită a tenisului bistrițean s-a reunit la inaugurarea terenurilor lui Moga. Pahare de șampanie, câteva bârfe lejere și băietii s-au pus pe jucat. Toți au ve-nit ca la circ la invitația antrenorului și au admirat noua bază sportivă.
Și-au făcut calcule de timp liber și fiecare și-a promis că cel puțin o dată pe săptămână o să joace o partidă de tenis, măcar pentru menținere.

Fostul subprefect Frenț și vicele CJ, Luca Iancu au lăsat orgoliile politice și au făcut echipă la dublu. Semn că, odată, PSD + PDL era egal LOVE și împărțeau ciolanul pe din două. Erau simpatici băieții cum își cereau scuze unul altuia când gafau câte-o minge mai ușoară și cum se încurajau ei ca niște adolescenți care trag în piept câte-un fum de țigară pentru prima dată.

Modelul Gloria de tocat bani publici nu e indicat de urmat dar, în unele cazuri, parcă ar fi bine ca proiectele sportive care îi scot pe tineri de pe mess să fie finanțate și din bugetul local. Dar asta e… nu toți sunt Lorzi și mai există și încăpățânați care se descurcă și cu bani din alte surse, cum ar fi sponsorii sau propriul buzunar… Doar că aceștia rămân în anonimat și nici nu sunt băgați la combinații. Tocmai de aceea băieții dăștepți, dar fără conexiuni la nivel înalt, se dedică total sportului, ca fiind singurul lucru pe care-l știu face cu profesionalism si cu maximă plăcere. Lorzii sunt din altă galaxie…

 | 151 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On