Sergiu Costin: „Astăzi vreau să câștige Oțelul” Vezi ce zic despre meci Grigoraș și Manea

 

Înaintea partidei Gloria-Oțelul, programate deseară la Bistrița, am luat câteva declarații în exclusivitate pentru sportulbistritean.ro

Sergiu Costin, jucător Oțelul:”Este un joc special pentru mine, dar asta e meseria mea și va trebui să-mi fac treaba cât mai bine pentru echipa la care activez. Îmi doresc enorm ca Gloria să se salveze de la retrogradare, cu toate că va fi foarte greu, dar astăzi vreau ca să câștige Oțelul. Eu sunt bistrițean și până la urmă tot acasă mă voi întoarce cândva”.

Petre Grigoraș, antrenor Oțelul:”Sper ca terenul să se prezinte în condiții acceptabile pentru a putea juca cât de cât fotbal. Chiar dacă Gloria trece prin moment grele, în fotbal se poate întâmpla orice, cel mai recent exemplu este rezultatul Gloriei de la Vaslui. Gloria are jucători necunoscuți, dar sunt convins că se vor motiva, iar noi pentru a obține un rezultat bun va trebui să suferim mult chiar dacă venim după două victorii cu echipe foarte bune”.

Nicolae Manea, antrenor Gloria:”Va fi un nou joc foarte greu pentru noi, cum vor fi de fapt toate jocurile până la terminarea campionatului. Așa cum am mai declarat, la fiecare meci vreau să jucăm și să adunăm cât mai multe puncte, iar dacă la final punctele obținute ne vor salva de la retrogradare va fi foarte bine. Ceea ce pot să vă asigur este faptul că nu vom abandona lupta și vom crede în șansa noastră până la ultimul fluier al arbitrului”

Leon Buhai

 | 151 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *