SeRenata de Aruda! Victorie braziliană! Gloria întoarce meciul de la Brăila și câștigă spectaculos!

Gloria a câștigat la un gol, 27-26, o partidă disputată la Brăila, în etapa a 10-a din Liga Florilor.

Bistrițencele au fost conduse cu două goluri la pauză, după o repriză în care au avut și minus 5 pe tabelă. Nu le-a ieșit nimic în primele 30 de minute, ratând copilărește și greșind ca la junioare. Au egalat prima dată de-abia în minutul 29, dar gazdele au revenit repede și au câștigat repriza cu 14-12.

Dar, de la cabine a ieșit o altă echipă a Bistriței, montată și dirijată foarte bine de antrenorul Florentin Pera, chiar dacă tehnicianul n-a avut-o în formă pe Cristina Laslo, numărul 1 al Gloriei.

Dar a avut două brazilience inegalabile! Renata de Arruda a făcut minuni în poartă, chiar dacă nu s-a simțit în apele ei după o minge primită în figură la meciul trecut. Dar a trecut peste durere și disconfort, s-a mobilizat excelent și a fost de nebătut.

O evoluție excelentă a avut și Tamirez Morena, în ambele faze, contribuind și ea decisiv la o repriză a doua de excepție.

Gloria a întors meciul în primele 10 minute ale părții secunde, s-a dus la 3 goluri și a rămas acolo până spre final. Când gazdele au mai avut o răbufnire de orgoliu și puteau egala. Dar Seraficeanu a închis definitiv meciul, cu un gol ce a consfințit o victorie spectaculoasă și la fel de importantă a echipei bistrițene.

Au înscris pentru Gloria:

Tamires Morena de Araujo Frossard – 8, Nina Bulatovic – 5, Niombla Gnonsiane – 3, Sonia Seraficeanu – 3, Paula Posavec – 2, Cristina Laslo – 2, Sayna Mbengue – 2, Bianca Bazaliu – 1, Ida Marie Moesgaard Dahl – 1.

 | 1.064 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

5 Comments

 1. N-am vazut meciul, doar intreb: s-a pastrat traditia, le-am piscat iar cu arbitrajul? 🙂

  Post a Reply
 2. Lotistele din echipa Romîniei ,lamentabile ! Jenantă evoluția portăritei Dumanska si Bazaliu ( ” umflată ” de presă ) o rudimentară dar si cele 2 extreme ! Laslo este grasă, previzibilă , slabă în apărare . Iar CM din Danemarca se apropie iar Pera nu are cum sa le convoace la lot dacă este corect pe Dumanska- Bazaliu ,la ce au jucat de în 8 etape de campionat ! Poate doar dacă este selecție după salarii ( 7-8000 euro + ..alte ” drepturi”) . Rușine lor dar și lui Laslo pt viața dinafara terenului care afectează , evoluția lor pe teren ! De ce nu se aplică regulamentul de ordine interioară . DACĂ EXISTĂ !

  Post a Reply
 3. La salariul pe care-l are Laslo, e normal sa se ingrase ca un purcelus de Guineea.
  Cand a venit cred ca avea vreo 10 kg in minus. Acum cu viata buna de la Gloria, s-a facut mai dodoloață.
  E plină de ea, si la propriu si la figurat.

  Post a Reply
 4. Laslo? L-a schimbat pe Pasca, il va schimba si pe Pera daca cel din urma ii va da nas, la fel cum a facut Pasca.

  Post a Reply
 5. Sunteți foarte de treabă unii, serios. De v-ar căuta cineva pe la locul de muncă, sigur v-ar găsi persoane super dedicate. Sigur sunteti de lot național la domeniul vostru de activitate. Și lumea va ia la trei păzește prin ziare. că sunteți prea grași si mai și beți pe acasă câte o bere. Poate faceți și dragoste cu soția (chiar și cu a altcuiva, posibil), rușine, ne uitam pe regulamentul de ordine interioară să vedem care e amenda. Oameni buni, mai ușor cu ștersul pe jos cu jucătoare, daca nu știți sigur că-s rău intenționate.

  Post a Reply

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *