Șefii Gloriei exclud varianta societății pe acțiuni cel puțin în următorii 3 ani

Cu toate discuțiile care au avut loc în Adunarea Generală, referitoare la constituirea unei societăți pe acțiuni, șefii Gloriei nu au ajuns la o decizie concretă. În emisiunea Corner de la Direct TV, Constantin Sănduță a fost cel puțin circumspect în ce privește propunerile din ședința de la finalul săptămânii.

„Fiecare răspunde pentru ceea ce afirmă. Adunarea generală a dat undă verde să se facă un studiu, să se vină cu propuneri concrete de înființare a unei societăți pe acțiuni în care ACF Gloria să vină ca investitor, cu brandul și fondul de jucători. S-a subliniat că nu se acceptă în introducerea acestui experiment a patrimoniului. Acesta rămâne în ACF, fiindcă nu stricăm ceea ce e bun. Până una alta, 3 ani vom activa cu ACF Gloria așa cum e, pentru că reglementările de licențiere nu permit modificări” a spus Sănduță.

În ce privește vânzarea stadionului către primărie, Sănduță spune că primarul a fost prezent la adunare și a respins această idee. „Propunerea aceasta nu are nici o șansă. Primarul a respins-o și dacă suntem realiști, trebuie să-l credem”, a spus vicepreședintele Gloriei.

 

„Nicicând în istoria de 89 de ani n-a fost mai dificilă situația financiară a clubului decât acum.Oricân se pot deteriora legăturile interne și se poate compromite participarea în Liga 1. Sunt o seamă de datorii care nu pot fi lichidate. Într-un asemenea context, executivul clubului caută soluții. Anul acesta e mai greu ca oricând deși s-au luat măsuri de reducere a cheltuielilor. Salariați puși pe liberi, s-a redus indemnizațiile jucătorilor, s-au redus cheltuielile de la controlul medical până la cantină și echipament. Și totuși n-am reușit să echilibrăm bugetul", a mai declarat Sănduță

Adrian Linca

                                                        

 | 195 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *