Sediul Gloriei e EVACUAT! Clădirea e pusă gaj pentru un împrumut misterios!

Sediul administrativ al Gloriei Bistrița va fi scos la VÂNZARE! Birourile clubului de pe strada Parcului nr.4 au fost evacuate și activitatea administrativă se va muta în încinta stadionului, sub tribune. Secretariatul clubului va fi chiar la intrarea în hotelul de sub tribune, unde se afla recepția. Responsabilii cu securitatea se vor muta în turn, iar sub peluza unde se află cantina clubului se vor amenaja alte birouri.
 
Vasile Urs este administratorul judiciar al clubului și cel care a decis restrângerea activității. Contactat telefonic, acesta susține că imobilul evacuat este ipotecat, dar în continuare se află în patrimoniul clubului și NU poate fi executat.
 
“Clădirea a fost evacuată din rațiuni financiare, iar restrângerea activității aduce economii clubului. Ne gândim la o închiriere sau vânzare, dar NU se pune problema la această oră. În primă fază se face o expertiză și după aceea mai vedem…”
 
Reporter: “Clădirea este ipotecată?”
 
Urs: “Da, dar în continuare este în patrimoniul clubului, deși este gajată pentru o persoană din București…”
 
R: “Cum se numește persoana respectivă?”
 
Urs: “Nu știu, NU am documentele la mine știu doar că s-a acordat un împrumut Gloriei și a fost ipotecată clădirea unde funcționau birourile administrative.”
 
R: “E vorba de Nae Manea sau de Nicu Gheară pentru că așa circulă zvonurile?”
 
Urs: “Nuuuuuu, nici vorbă… sincer NU îmi amintesc acum cum se numește persoana respectivă, țin minte că e din București. Mai multe nu vă pot spun pentru că nu am actele la mine și creditorii sunt mulți…” a declarat Vasile Urs, administratorul judiciar al clubului.
 
În planul de reorganizare al clubului NU se menționează nimic de clădirea de pe strada Parcului, care acum este evacuată de oficialii Gloriei. Sunt menționate doar bunurile imobile din incinta stadionului, respectiv: peluza și teren aferent, amenajare cantină, amenajare pistă atletism, amenajare teren I, modernizare tribuna I, modernizare tribuna II, sauna, sistem acces, tabela marcaj, instalatie nocturnă, sistem sonorizare, sistem alimentare energie electrică, instalatie irigat teren și instalație încălzire teren.
 
Gloria Bistrița se află în continuare în reorganizare judiciară, ceea ce înseamnă că patrimoniul NU poate fi executat silit de niciunul din creditori.
 
 
sursa: Observatorbn.ro
 | 226 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *