Sebastian Moga a fost numit antrenor secund la Gloria

Fostul jucător al Gloriei, Sebastian Moga, a fost instalat a fost numit antrenor secund la Gloria, alături de Cristian Coroian, Sandu Negrean și Aurel Nalați. Decizia a aparținut antrenorului principal Nicoale Manea. Acesta, din postura de secund, a pus umărul la debutul lui Moga în Divizia A, în august 1990.

Pe atunci, Sebi avea 18 ani și juca în loturile naționale de juniori și tineret. A evoluat în 30 de meciuri din acel sezon, primul al Gloriei în Divizia A și a marcat 3 goluri. Apoi s-a transferat la Dinamo, unde a cunoscut consacrarea. Sebi Moga s-a mai întors la Gloria prin 2004, când a jucat în câteva meciuri înainte de a-și agăța ghetele definitiv în cui. A mai activat ca secund al lui Eugen Neagoe, la Pandurii Târgu Jiu. Moga a împlinit în decembrie 39 de ani.

“Eu am decis că avem nevoie de el. E un jucător crescut aici, un fost mare jucător care știe cu ce se mănâncă fotbalul. Mai ales în această perioadă, în care trec mulți jucători prin lot și perioada de pregătire e grea, avem mare nevoie de unul ca el, alături de ceilalți de pe banca tehnică”

Adrian Linca

 | 1.657 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *