Se știe noul președinte al COSR! Scor final: 128-68!

Cei 122 de membri ai Comitetului Olimpic și Sportiv Român au ales azi noua conducere pentru un mandat de 4 ani.

Cu o zi înainte de ședința Adunării Generale, care a început la ora 11:00, George Boroi a surprins prin retragerea candidaturii sale pentru un loc de membru în Comitetul Executiv. 

Mihai Covaliu este noul președinte al COSR! Președintele Federației de Scrimă a obținut 128 dintre voturi, față de cele 68 obținute de Gabi Szabo.

Cele două posturi de vicepreședinte au fost câștigate de Camelia Potec, cu 151 de puncte, și Alexandru Dedu, cu 150 de puncte. Inițial au fost 4 candidați la funcția de vicepreședinte, însă unul s-a retras, Nicu Vlad, iar Sorin Babii a obținut 80 de puncte.

Pentru funcția de secretar general a fost propus de noul președinte al COSR, Mihai Covaliu, actualul președinte al clubului Steaua, George Boroi, care a fost votat în unanimitate de membrii Comitetului Executiv.

Tot în cadrul Adunării Generale de marți s-a votat și pentru locurile de membri în Comitetul Executiv. Au fost aleși: Irina Deleanu, 143 puncte, Sandu Pop, 118 puncte, Cristinel Romanescu, 117 puncte, Adrian Stoica, 87 puncte, Gheorghe Vișan, 179 puncte, Alina Dumitru, 181 puncte, Viorica Chermeș Susanu, 170 puncte, Georgeta Damian-Andrunache, 164 puncte, Doina Melinte, 163 puncte, Puiu Gaspar, 169 puncte, Alexandru Hălăucă, 110 puncte și Valentin Amato Zaharia, 61 puncte.

 

Două locuri ale Comitetului Executiv au rămas vacante. Cel rezervat Federațiilor Sportul pentru Toți și Sportul pentru Persoane cu Handicap, precum și locul care revine de drept președintelui Comisiei Sportivilor, scrie agerpres.ro

 | 662 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *