Se-ndepărtează Liga!

HCM-CSM Bistrița a pierdut acasă, cu CSM Satu-Mare, la capătul unui meci pe care oaspeții l-au controlat de la un capăt la altul. Echipa lui Mocanu are cu două puncte mai puțin decât principala contracandidată la barajul de promovare și s-a îndepărtat de
obiectiv

Palko a revenit la Bistrița cu obiectivul clar, acela de a câștiga împotriva fostei sale echipe. Acest lucru s-a văzut și în atitudinea jucătorilor săi, care i-au luat tare pe bistrițeni încă din debut, controlând meciul. Elevii lui Mocanu nu se trezesc până la pauză și intră la cabine conduși cu scorul de 15-13. La reluare, bistrițenii par să-și revină și reintră în joc, reușind egalarea la jumătatea reprizei secunde. Mocanu îl lasă pe bancă pe Zenoviu și-l introduce pe Krașnîi, care readuce un plus în fazele de atac. Minunea nu ține mult însă și sătmărenii continuă același joc organizat în apărare până la final, reușind să câștige la o diferență de 3 goluri, scor 30-27, diferență ce a reflectat perfect jocul din teren.

La final, antrenorul HCM-ului a declarat că echipei sale i-a lipsit șansa, dar că nu cedează în urma acestei înfrângeri. ”Am ratat mult, ne-a lipsit șansa. Dacă din toate ratările ne intrau măcar jumătate, eram peste ei. Eu i-am avertizat să se concentreze la aruncări. Oricum, obiectivul rămâne același, promovarea”, a declarat Ion Mocanu.

La rândul său, Ioan Palko, antrenorul echipei CSM Satu-Mare și-a felicitat jucătorii și a declarat că în urma victoriei de la Bistrița a luat o opțiune serioasă pentru promovare. ”Îi felicit că au dat dovadă de determinare și am reușit un joc foarte bine organizat tactic. Cred că am luat o opțiune serioasă pentru promovare”, a declarat Palko.

 | 120 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On