Se anunță o iarnă agitată

După ce a pierdut acasă cu Satu-Mare, HCM-CSM Bistrița avea nevoie de victorii în linie pentru a mai spera la barajul de promovare. Handbaliștii lui Mocanu au stat o etapă și au întâlnit la sfârșitul săptămânii trecute pe HC 2 Odorheiul Secuiesc, în deplasare. Stimulați se pare de reprezentanții echipei lui Palko, dar și cu câțiva jucători de la formația de primă ligă, handbaliștii de la Odorhei au făcut legea în teren. De cealaltă parte, Mocanu se pare că n-a reușit să le transmită jucătorilor din dorința sa de victorie, pierzând la o diferență de 4 goluri, scor 39-35, după ce la pauză gazdele conduceau cu 9 puncte.

”Doar Lișiță și Cosma au jucat”

Antrenorul HCM-ului, Ion Mocanu și-a criticat aspru jucătorii după cea de-a doua înfrângere consecutivă, pentru jocul foarte slab prestat. ”Au făcut un meci foarte slab, lipsiți de determinare, au avut probleme la a se replia și au luat foarte multe goluri pe contraatac. Mai mult, au ratat foarte mult. Când jucătorii ajung în fața porții și ratează singuri cu portarul nu mai e treaba antrenorului. Singurii care au arătat că vor să câștige au fost Cosma și Lișiță. Avem și accidentați, Zenoviu a jucat într-un picior”, a declarat Ion Mocanu.

Se anunță schimbări

Rezultatele slabe și diminuarea considerabilă a șanselor de a promova vor produce schimbări la echipă. Dacă înainte de meciul cu Satu-Mare atmosfera era bună la echipă și se vorbea de aducerea de jucători pentru întărirea unor posturi, acum situația stă altfel. Echipa ar putea fi schimbată din iarnă, unii handbaliști ar putea fi înlocuiți. ”E posibil să plece unii jucători și vor veni alții. Trebuie să câștigăm toate meciurile până la final, pentru a mai avea șanse de promovare”, a mai spus Mocanu.

Șanse doar teoretice

HCM-CSM Bistrița se află la patru puncte de CSM Satu-Mare, când mai sunt patru etape din returul I al campionatului. Teoretic, dacă ambele echipe ar câștiga tot, sătmărenii ar intra în iarnă la aceeași diferență. Tot teoretic, bistrițenii au șansa să mai prindă barajul dacă vor câștiga ambele partide pe care le mai au cu CSM Satu-Mare, una acasă și una în deplasare.

 | 237 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On