Schorsch: „Nu mă arunc în apă dacă nu știu să înot”

 

Vicepreședintele Gloriei, Heinrich Schorsch, a negociat în această săptămână preluarea clubului bistrițean de la Jean Pădureanu. Cei doi, nu au ajuns însă la nici o concluzie și discuțiile s-au amânau pentru săptămâna viitoare.
 
"Nu mă arunc în apă dacă nu știu să înot. Sunt multe lucruri de discutat acolo. Nu pot să iau decizii așa de repede. Mai aveți răbdare. În acest weekend sunt la o nuntă, până luni chefuiesc. Și apoi vom relua discuțiile", spune neamțul Schorsch.
 
De cealaltă parte, președintele Pădureanu s-a supărat rău pe presa locală și a postat un comunicat pe site-ul clubului în care zice că nimeni din club nu mai vorbește decât prin intermediul site-ului oficial. "Tot ce s-a scris în presa locală în ultima vreme sunt minciuni", zice Pădureanu, referindu-se la negocierile cu Schorsch. 
 
Unele surse din club susțin că președintele Gloriei nu ar fi de acord să lase întreaga putere de decizie în mâna lui Schorsch. Altele zic că, de fapt, aceste discuții ar masca o reorganizare a organigramei și că neamțul ar fi folosit de Pădureanu doar pentru disponibiliza o parte dintre angajați. În orice caz, situația financiară a Gloriei continuă să fie extrem de dificilă. Angajații  clubului nu și-au primit salariile de mai multe luni, firma Elba face presiuni să-și primească cele 20 de miliarde de la nocturnă, jucătorii sunt nerăbdători să-și încaseze primele și contractele, în timp ce conturile clubului par să fie goale. 
 
Adrian Linca
 
 | 212 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *