Șapte ani

Săptămânalul „Sportul bistrițean” împlinește astăzi 7 ani și dacă nu îl laud eu, care îi țin ziua de naștere, nu îl laudă nimeni. Șapte ani în care a rezistat eroic pe o nișă extrem de îngustă, dar cu un nucleu dur și constant de cititori. Mulți șoareci de prin alte redacții rânjesc pe sub tulei și zic că asta nu-i o mare brânză. Eu cred că e și invit orice rozătoare de acest fel la un test de supraviețuire în lumea sportului combinată cu cea a presei, alianță mult mai dură decât pare la prima vedere.

Pe vremurile astea în care numărul ziarelor ce dispar e copleșitor în fața celor nou-născute, pe o criză ce dă transpirații reci oricărui om de afaceri, să ții o publicație de acest gen nu e chiar simplu. Dar, cu fiecare aniversare, ne zicem că am trecut de ce-a fost mai greu și că suntem mai puternici dacă n-am murit încă.

Încercăm să păstrăm farmecul presei pe hârtie și să le facem pe plac celor care încă o mai savurează. Dar suntem conștienți că e vremea internetului și de aceea muncim zi de zi și în lumea virtuală, unde sportulbistritean.ro plusează zilnic la vizitatori. Avem trafic mai mare ca multe alte publicații locale, cu pretenții și angajați mai mulți, cu investiții mari peste noi.

După 7 ani, am ajuns la performanța de a prinde aproape tot targetul de sport, fie că ne adresăm celor care mai trec încă pe la chioșcuri, navigatorilor de pe net sau chiar acelora de pe fotoliul din fața televizorului. Alături de emisiunea „Corner”, aflată și ea la 5 ani de viață, cred că „Sportul bistrițean” e un reper în domeniul lui de activitate. Cu alte cuvinte, nu apărem doar ca să ne aflăm în treabă, ci chiar contăm în domeniul în care ne învârtim. Mă dau mare și nu-i frumos, dar așa e, doar știți și voi, cei care ne urmăriți. La mulți ani și când ne-a fi mai rău, așa să ne fie!

Adrian Linca

 | 610 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *