Sănmărtean și-a deschis școală de fotbal în București!

Lucian Sănmărtean, în parteneriat cu Școlile Lumina din București, a inaugurat astăzi o Școală de fotbal ce îi poartă numele.

Școala de Fotbal Lucian Sânmărtean” este dedicată copiilor cu vârste între 6 și 11 ani. Şcoala are şase terenuri de joc, cu gazon sintetic şi nocturnă, în cadrul celor trei campusuri deţinute de şcolile Lumina din Bucureşti. Copiii vor beneficia de teren acoperit, duşuri, vestiare la standarde europene, săli de forţe şi parcare păzită. Școala va benficia de antrenori licenţiaţi UEFA. Taxa unică de înscriere este de 500 de lei, iar copilul va primi un kit de joc şi antrenament, urmând ca taxa lunară să fie de 200 de lei, în care sunt incluse şi cheltuielile legate de meciurile disputate.

La evenimentul de astăzi au participat președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, fostul fotbalist Cătălin Munteanu, Ministrul Tineretului și Sportului, Marius Dunca, impresarul Anamaria Prodan. Printre invitați s-a numărat și golgheterul FCSB, Harlem Gnohere.

Lumina lnstitutii de Invatamant este un complex educational format din: doua licee (Liceele Teoretice Internationale de Informatica Bucuresti si Constanta – cu invatamant liceal si gimnazial), o scoala internationala (The International School of Bucharest – cu invatamant prescolar, primar, gimnazial si liceal), cinci scoli internationale Spectrum in orasele: Bucuresti, Constanta, lasi, Cluj si Ploiesti – cu invatamant prescolar si primar, precum si o universitate (Universitatea Europei de Sud – Est Lumina).

 | 4.279 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

2 Comments

  1. vrem sa stim daca are si scoala gimnaziala si in ce sector sa deschis scoala de fotbal

    Post a Reply
  2. Era mai bine dacă își deschidea in Bistrita, dar s-a ajuns. De la Bucuresti se dă ora exactă

    Post a Reply

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *