Sănmărtean, Costin și ceilalți din generația lor au uitat deja de sarmale!

Sărbătorile de iarnă, cârnațul, sarmalele și piftia au rămas pentru sportivii de performanță doar simple amintiri, încet încet aceștia reluându-și activitatea. În acest context Viorel Blând a dat adunarea colegilor din generația 79-80, care a fost antrenată de către Constantin Sava, și altor foști juniori bistrițeni la baza sportivă Raoul. Timp de o oră s-a jucat fotbal, s-au schimbat replici care de care mai hazlii, replici din zilele noastre dar și din vremea junioratului, după care s-au depănat amintiri la o cafea, un pahar de suc sau bere.

 

Cele două echipe: Gabriel Szabo(Gobe), Florin Èšârcă, Gheorghe Bașa(Ciobi), Lucian Sânmărtean, Sergiu Costin, Călin Farcaș, Răzvan Radu intr-o parte și Liviu Pop(Popică), Solomon Haliță(Solo), Alin Chibulcutean, Dinu Sânmărtean, Cătălin Bucur, Sergiu Mândrean, Claudiu Borodi(Gloria). Am admirat clasa si rafinamentul lui Lucică, intercepțiile și lansările lui Costin și Chibulcutean, execuțiile lui Bucur sau Radu, într-un joc frumos și echilibrat câștigat în ultimele secunde de echipa lui Luci Sânmărtean.

Lucian Sânmărtean, jucător FC Vaslui:”Este prima mișcare care o facem după sărbătorile de iarnă, mă bucur că m-am întilnit cu vechii colegi și prieteni, sper să mai facem asemenea acțiuni până începem pregătirile”.

Sergiu Costin, jucător Oțelu Galați:”Este foarte frumos că ne-am întâlnit aproape toată trupa în frunte cu domnul Sava, profităm de fiecare vacanța pentru a face câte o mișcare și pentru a depăna amintiri”.

 

Leon Buhai

 | 327 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *