Sângeorzan despre arbitrii de la derby:„Un gol, două, mai multe nu ne pot anula”

Primarul comunei Feldru, Ștefan Sângeorzan, are încredere în echipa lui că va câștiga derby-ul cu Heniu Prundu Bârgăului, decisiv în privința promovării în Liga a treia.

„Suntem deja mobilizați pentru acest meci. Vom merge la Prundu Bârgăului cu o galerie de aproape 100 de oameni. Nu mi-e frică de nimic, vom câștiga la un gol mai mult decât gazdele”, spune primarul.

El nu se teme de arbitraj. Glumește: „Nu mă tem că va ține cu noi”. Zice că oricum „arbitrul nu ne poate anula decât un gol, două, nu mai multe. Și noi o să dăm 3-4”.

Sângeorzan crede că oricare dintre cele 3 echipe, Feldru, Heniu și Lechința, ar putea reprezenta onorabil județul la barajul pentru liga a treia. „Sper să o facem noi și să fiți siguri că nu vom face județul de rușine. Suntem pregătiți pentru orice variantă, fie că promovăm, fie că nu”, spune primarul.

Însă, recunoaște că orice s-ar întâmpla va rămâne la fel de bun prieten cu Gheorghe Ruscău, conducătorul din Prundu Bârgăului. „Vom da mâna la final, indiferent de rezultat”, crede edilul. 

Meciul Heniu Prundu Bargaului – Prosome; Feldru se va disputa miercuri, ]n cadrul etapei a 28/a din Liga a 4-a, de la ora 17.00.

sportulbistritean.ro

 | 709 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *