Salutări de la campioni! Crișan și Bernadette ne fac cu mâna din New York și Tokyo!

După un sezon foarte încărcat, cei mai buni jucători bistrițeni de tenis de masă, Adrian Crișan și Bernadette Szocs, se relaxează în vacanță, departe de România, în New York și, respectiv, Tokyo.

Amândoi au închis sezonul cu Campionatul Mondial de la Dusseldorf. Crișan a uimit lumea cu acel gest de fair play prin care a recunoscut că o minge, validată inițial de arbitru, ieșise afară. Iar Berni a ieșit în turul 2, după un meci spectaculos cu o austriacă de origine asiatică.

Bistrițenii și-au permis apoi fiecare câte-o vacanță excentrică. Adi Crișan și-a luat soția și împreună s-au dus la New York. ”Am fost peste tot în lumea asta, dar n-am ajuns niciodată acolo. O să vă trimit o poză cu dedicație specială pentru sportulbistritean.ro”, spunea el înainte de a pleca și s-a ținut de cuvânt. ”E un oraș incredibil, dar foarte aglomerat. Atâta lume n-am văzut nicăieri”, a fost mesajul care a însoțit pozele realizate printre zgârie-norii americani.

Berni a ales și ea un loc aglomerat, dar ea îmbină plăcutul cu utilul. S-a dus în Japonia, iar de-acolo va ajunge în Singapore, unde va participa la o competiție interesantă. T2 APAC e o întrecere la care participă 12 sportivi la masculin și 12 la feminin, cu un set de reguli speciale și foarte mulți bani în joc. Formate alternative s-au introdus recent la cricket (Twenty20) și tenis (International Premier League League) pentru a capta noi audiențe.

Dar până la debutul întrecerii, Berni s-a relaxat prin Tokyo. Și una dintre cele mai spectaculoase fotografii a făcut-o lângă statuia lui Hachiko, câinele rămas în memoria umanității pentru devotamentul față de stăpânul său chiar și la mulți ani după decesul acestuia.

Adrian Crișan și Bernadette Szocs sunt legitimați la CSM Bistrița dar și la cluburi din Franța. Amândoi joacă în naționalele României și sunt clasați între primii 50 de jucători din Europa. 

Adrian Linca


 | 883 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *