Sălile de sport, pista și terenurile de baschet sunt gata! Urmează gazonul campusului Rebreanu! (Foto)

Cu o investiție de aproximativ 30 milioane lei, o parte din Campusul Colegiului Național Liviu Rebreanu din Bistrița a fost finalizat.

În cadrul obiectivelor realizate acolo, a fost renovată complet fosta sală de sport, a fost construită o sală cu o lungime de 54 metri pentru alergări, pista stadionului a fost acoperită cu tartan și a fost construită o sala polivalentă ce dispune de un terene pe care se poate juca handbal, baschet, volei, minifotbal. În plus, pe vechile terenuri de tenis, a fost construit un teren exterior pentru baschet, handbal, tenis. Terenul mare, de fotbal, va urma să fie regazonat, dar nu se vor monta porți de fotbal, aici urmând să se desfășoare doar ore de educație fizică.

"Baza care este creată la ora actuală situează Colegiul Național Liviu Rebreanu din Bistrița, cred eu, pe locul 1 în țară și cred că în primele 10 locuri din Europa, după ce vom finaliza și gazonul. Sun convins că după ce vom finaliza, în 3 sau 4 ani a reabilitarea corpului vechi, inclusiv parcul, va duce acest Colegiu undeva pe primele locuri din lume ca dotare, cu ceea ce este necesar pentru spațiul de învățământ(…) Cea mai importantă lucrare din activitatea mea de primar tocmai s-a realizat, desigur că urmează să finalizăm și celălalte dar o lucrare de anvergura aceasta e greu de presupus că vom avea în viitorul apropiat", a declarat primarul Ovidiu Crețu. 


 | 924 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *