Sabău: „Unii jucători nu pot mai mult”

Antrenorul Gloriei, Ioan Ovidiu Sabău s-a arătat nemulțumit de faptul că echipa a încheiat pregătirea de iarnă cu șapte înfrângeri, dar și de evoluția jucătorilor în partida cu Gaz Metan Mediaș.

„N-am putut să câștigăm nici acest meci, sunt nemulțumit de situația în care ne aflăm, de felul cum se abordează anumite jocuri. Lipsește determinarea pe care ar trebui să o avem. Trebuie să văd ce se întâmplă. Unii nu pot probabil mai mult, pentru că de prea multe jocuri au evoluat foarte slab, modest. Aceștia sunt jucătorii și o să încerc să-i motivez pentru a reuși să ne salvam de la retrogradare”, a declarat Ioan Ovidiu Sabău după meciul pierdut cu Gaz Metan Mediaș.

Sabău a mai spus că trebuie să găsească formula ideală pentru primele trei meciuri din campionat și că vrea determinare în jocul echipei sale.

„Trebuie să găsesc formula ideală formată din jucătorii care pun suflet pentru echipă și voi alcătui un prim 11 care să înțeleagă acest aspect. Trebuie să ne dominăm adversarii din punct de vedere fizic. Nu avem o super valoare, dar întotdeauna am știut să ne mobilizăm și jucătorii pe care i-am introdus în teren au alergat mai mult decât adversarii. O să mă edific după primele trei jocuri, cu Rapid cu Craiova și cu FC Vaslui. Sunt jocuri importante, contează foarte mult cum începi campionatul”, a mai afirmat tehnicianul Gloriei.

 | 228 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On