Sabău: ”O victorie meritată”

Antrenorul Gloriei, Ioan Ovidiu Sabău a declarat că a obținut o victorie meritată și că se văd progrese în jocul echipei. ”Cred că am reușit să intrăm încrezători și atenți. Din debut ne-am creat ocazii clare de a marca. După care a venit acea eliminare. Rezultatul e echitabil pentru că în majoritatea timpului am avut inițiativa. După 2-0 am avut câteva momente în care am lăsat adversarul să joace, dar a avut o posesie sterilă la mijlocul terenului, fără să ne creeze probleme. Echipa a crescut și ca organizare și ca valoare și îi felicit și le urez o vacanță foarte frumoasă”, a declarat Sabău.

”Aceasta e cea mai bună formulă de fundași”

După ce a încercat mai multe variante de apărare în debutul campionatului, variante care au dat greș, Sabău pare că a găsit linia de fund ideală. Formula folosită în ultimele partide funcționează din ce în ce mai bine. „E cea mai bună linie de fundași pe care o am. E normal, au jucat mai multe jocuri împreună și avem o apărare foarte bine organizată, jucători care au început să se cunoască, se completează unul pe celălalt și se ajută”, a declarat moțul.

Sabău a mai declarat că mai are nevoie și de câțiva jucători, care probabil vor veni în iarnă la echipă. ”Avem nevoie de jucători la mijlocul terenului, mai exact în zonele laterale. Cred că vom aduce 3-4 jucători în iarnă, încă nu ne-am gândit pe cine”, a declarat Sabău.

 | 232 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On