S-a deschis patinoarul! Jean Pădureanu, Radu Moldovan și Ovidiu Crețu au participat la inaugurare

Zeci de copii au așteptat nerăbdători ca patinoarul de lângă Spitalul Județean să fie deschis. Chiar dacă afară e foarte frig, cei dornici să facă puțină mișcare și să se distreze au venit astăzi la patinoar pentru a se bucura de prima zi în care pot aluneca pe gheața lucioasă.

Printre cei care au venit să vadă cum este patinoarul se numără și Jean Pădureanu, Radu Moldovan, președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăsud, primarul Ovidiu Crețu și viceprimarul George Avram.

Niciunul dintre invitații speciali nu a vrut să încalțe o pereche de patine și să testeze suprafața de patinaj. Totutși primarul Crețu și președintele Moldovan au încercat gheața și fără patine.

Cei mai fericiți au fost copiii care au așteptat cu sufletul la gură ca patinoarul să fie în sfârșit deschis.

"Are o suprafață de peste 700 de metri pătrați. Biletul de intrare este de șapte lei, iar cei care nu au patine și vor să le închirieze trebuie să mai plătească opt lei. Dacă vremea va ține cu noi și temperaturile vor fi potrivite vrem ca patinoarul să rămână deschis măcar trei luni de zile", a declarat pentru Bistrițeanul.ro administratorul patinoarului, Traian Patco.

Cei care vor merge să patineze trebuie să știe că se pot încălzi cu un ceai fierbine sau un vin fiert.

Andreea Bojor – bistriteanul.ro

 | 449 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *