Rușinică! Înfrângere jenantă pentru Gloria în Liga Florilor!

Gloria a pierdut la un gol, 24-25, cu CSU Cluj Napoca, în etapa a 10-a din Liga Florilor, într-un meci disputat la Sfântu Gheorghe.

Echipa noastră a făcut cel mai slab meci din ultimii ani, în fața unui adversar ce avea până acum 8 înfrângeri din 8 meciuri, cu doar 3 rezerve pe bancă, din cauza problemelor legate de Covid.

Horațiu Pașca nu și-a putut mobiliza jucătoarele, care s-au văzut câștigătoare încă dinaintea startului. Gloria a condus cu 3 goluri la pauză (17-14) dar a jucat absolut jenant în partea secundă. Cu 6 minute înainte de final, clujencele au egalat, 23-23, și apoi au preluat conducerea și au ieșit învingătoare.

Portărițele noastre, de Paula și Măzăreanu au fost simple manechine, apărarea a fost de liga a doua, iar pe atac am ratat incredibil de ușor. Niciuna dintre jucătoare n-ar putea primi notă de trecere în urma acestui meci, pregătit și abordat catastrofal.

Urmează un meci cu SCM Craiova, dar obiectivul echipei, acela de a prinde cupe europene, pare că se îndepărtează de Bistrița, deși mai sunt destule etape de jucat.

Au marcat: Pristăvița, Ilyna (câte 5), Costa 4, Dincă 3, Vasileuskaya, Rodriguez câte 2, Băcăoanu, Elisei, Moroianu câte 1.

Gloria se află pe 6 în clasament, cu 5 victorii și 5 înfrângeri

 | 939 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

4 Comments

 1. Blatistelor!!!!Luati o gramada de bani de la consiliul județean….Rușine sa va fie!!!Sa nu mai ieșiți din casa!!!😡😡😡

  Post a Reply
 2. Am mai spus-o și altă dată că marea problema d-lui Horațiu Pașca , este că nu are constanta. Același lucru Lo avut și la națională României și ultimile sezoane la echipa de club. Sezonul trecut și nu doar după 2-3 victorii cu echipe cotate mai bune pierdeam jocuri cu echipe cu mult sub cota Gloriei. Mă miră cum acest lucru nu da de gândit celor care „pompează” bani judetului pt contra performanta.

  Post a Reply
 3. Pariurile le ia mintile ! C J baga bani la greu, vreo 2 milioane de euro !
  ” Lasati-ne sa ne pregatim de liga campionilor, in 2 ani ” – R.Moldovan ( in urma cu 2 saptamani ..) Se spala banii …?

  Post a Reply
 4. Infrangere cu ultima clasata,venite la joc cu 10 jucatoare ,fara nici un punct ? Rusine Pasca si Moldovan Radu care v-ati dovedit valoarea ( non),
  Lasatineeeeeeeeeee!!!

  Post a Reply

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *