Romuli câștigă apelul și joacă acasă cu Livezile

 

Echipa din Romuli va juca pe teren propriu derby-ul cu Voința Livezile, programat sâmbătă, în etapa a 20-a din Liga a 4-a. Deși inițial i-a fost suspendat terenul pentru această etapă, comisia de apel din cadrul AJF a decis să ridice această sancțiune.
 
Șoimii Romuli a fost pedepsită după meciul de acum două săptămâni cu Șirioara, când un spectator a intrat în incinta terenului de joc și l-a amenințat pe arbitru că îl bagă într-un tomberon. "Acel om nu a intrat pe teren, ci a strigat de pe margine. Dacă am aplica astfel de sancțiuni la orice înjurătură de pe marginea terenului, unde am ajunge", declara primarul Ioan Monița după meciul cu pricina și amenința că își retrage echipa din campionat dacă nu i se va ridica, la apel, sancțiunea aplicată de de comisia de disciplină.
 
"Era normal să se întâmple așa. Nu putem judeca cu mai multe unități de măsură la fiecare meci în parte. S-a făcut dreptate, deși trebuia pedepsit arbitrul care a consemnat aiurea în foaie tot ce s-a întâmplat", a declarat astăzi primarul pentru sportulbistritean.ro.
 
Adrian Linca
 | 239 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *