Rombat Automobile și Tășuleasa au plantat 12.000 de puieți

Tășuleasa Social Împreună cu Rombat Automobile și cu Inspectoratul Teritorial de Regim Silvic și Vânătoare au organizat o acțiune amplă de plantare de puieți. Astfel, peste 12.000 de puieți au fost plantați de către 120 de voluntari, la care s-au adăugat polițiști, pădurari și angajați ai dealer-ului de automobile și de acumulatori auto.

Într-un județ care s-a aflat În ultimii ani În topul celor unde se taie cei mai mulți copaci, la sfârșitul săptămânii, ni s-a dat un contraexemplu În acest sens. Asociația nonguvernamentală Tășuleasa Social, Împreună cu Rombat Automobile și cu I.T.R.S.V. au organizat o acțiune amplă de Împădurire. S-au plantat 12.000 de puieți, pe o suprafață de 2,4 hectare de teren În apropierea localității Budacu de Jos.

La acțiunea de Împădurire au participat peste 120 de voluntari, acestora alăturându-li-se mai mulți pădurari, polițiști și reprezentanți ai Rombat Automobile.

Terenul a fost pus la dispoziție de Ocolul Silvic Valea Șieului, iar copacii de Inspectoratul de Regim Silvic și de Vânătoare (I.T.R.S.V.) Cluj. Puieții au fost aduși de la pepiniere din Bistrița-Năsăud, Cluj și Maramureș.

 | 80 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On