Robert, campionul bistrițean la Taekwondo

La numai 8 ani, Robert Mureșan Ștefănuți este deținător al centurii albastre, clasa I, dublu campion național  și multiplu medaliat la competițiile naționale și internaționale de Taekwondo. A început să practice artele marțiale când nici nu împlinise 6 ani și, în 2 ani și jumătate, a adunat 12 medalii de aur și multe medalii de argint și de bronz.

În anul 2011, Robert, legitimat la Clubul Ilyo și antrenat de Marius Muti, a devenit campion național la pomsae (forme de luptă) iar în 2012 a devenit campion național la lupte. Anul acesta, a participat, până acum, la numeroase concursuri naționale și internaționale. A obținut locul II la un concurs în Germania și locul II la un concurs în Croația. La Botoșani, Robert Mureșan Ștefănuți a obținut o medalie de bronz iar la competiție de la Bistrița a urcat pe prima treaptă a podiumului „A fost în, ultimii doi ani, printre cei mai buni sportivi ai clubului nostru. Rezultatele sale și spiritul de învingător se văd și la școală, unde este primul în clasă, cu cele mai bune calificative. A început să practice Taekwondo când nici nu împlinise 6 ani și are un palmares cu foarte multe medalii, dintre care 12 de aur”, spune antrenorul lui Robert, Marius Muti.

Sportivii de la CS Ilyo Bistrița participă în aceste zile pentru Cupa Tornado pentru copii, tineret și juniori, competiție care se va desfășura în 1-2 iunie, la Târgu Mureș. De la Bistrița vor participa 20 de sportivi.

Augustin Danci

 | 125 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *