Robert Betuker, pe podium în două turnee importante, la Brașov și Sibiu.

Robert Betuker, cel mai valoros jucător bistrițean de tenis de câmp, a participat în această lună la două turnee din calendarul federației la categoria 18 ani. La primul a ieșit al treilea, iar la cel de-al doilea a ajuns în finală. Betuker a adunat în ultimele două luni peste 700 de puncte, care l-au urcat între primii 25 de jucători din România la categoria 18 ani. 

 
La Brașov, a jucat la Cupa Consiliului Județean, din postura de favorit 3. După un prim tur liber, în cel de-al doilea l-a învins pe Sebastian Talas de la Dinamo Brașov cu 6-0, 6-1. În turul următor a pierdut la favoritul numărul 1, Bogdan Ursu, Dinamo Brașov, cu 2-6, 2-6, dar a câștigat meciul pentru locurile 3-4, 6-4, 6-2 cu piteșteanul Mihai Maru. 
 
La Sibiu, a fost la un pas să pună mâna pe trofeul Trans-Agape, pentru care s-au bătut cei mai valoroși jucători din țară. În primul tur a trecut de Alexandru Stan de la Dinamo Brașov cu 6-2, 6-2 iar apoi l-a învins și pe sibianul Vlad Dobre, un obișnuit participant la competiții în străinătate, cu 6-1, 3-6,6-3. În semifinale a jucat cu fostul campion național Florin Boboc, din Pitești, favoritul 3 al competiției, pe care l-a bătut spectaculos în 3 seturi, 3-6, 7-5, 7-5. 
 
În finală a fost învins de favoritul 1 al turneului , Dragoș Jerca, cu scorul de 6-2;6-2.
 
Robert Betuker este legitimat la Tennis Elp Bistrița și se pregătește cu antrenorul Cristi Pungovschi pentru următorul turneu, unul internațional, la Timițoara, în 1 august. 
 
sportulbistritean.ro
 | 204 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *