„Republicanii” Gloriei au început play-off-ul cu două remize pe teren propriu! FOTO

Ambele grupe de juniori republicani ai Gloriei s-au calificat în play-off-ul seriei a opta a Campionatului Național al Juniorilor A și B. După punctele acumulate în campionat în confruntările directe cu celelalte trei echipe calificate, juniorii A au început play-offul de pe primul loc cu 12 puncte, urmați de Gaz Metan Mediaș 11 puncte , CFR Cluj 10 puncte și FCM Târgu Mureș 0 puncte, în timp ce juniorii B vor începe play-offul de  pe locul trei cu 7 puncte acumulate, după Ardealul Cluj 11 puncte, Gaz Metan Mediaș 8 puncte, ce-a dea patra echipă calificată fiind FCM Târgu Mureș cu 6 puncte.

În play-off cele patru echipe calificate vor intra în competiție cu numărul de puncte acumulate în jocurile directe și vor juca între ele tur-retur sistem campionat. Prima etapă a play-off-ului a programat pe stadionul Jean Pădureanu partidele dintre juniorii Gloriei și cei de la Gaz metan Mediaș. Au fost două partide foarte disputate și echilibrate, încheiate la egalitate, 1-1 la juniori A și 0-0 la juniori b.

Joc de 1 X 2 la juniori A: Gloria – Gaz Metan Mediaș 1-1 (0-0)

 Juniorii lui Dorel Zegrean și Gabi Cârtea, au jucat pe terenul central al stadionului, fiind urmăriți din tribună de tot staff-ul tehnic și administrativ al Gloriei. A fost un joc frumos și foarte echilibrat, cu multe ocazii la ambele porți, ambele echipe arătând că stiu fotbal, jocul s-a ridicat de multe ori peste valoarea unui joc de liga a treia. După o primă repriză fără gol în care Brumă și Colța au ratat bune ocazii pentru gazde, bistrițenii deschid scorul prin Antonescu , pentru ca pe final oaspeții să reușească egalarea în urma unei execuții direct din lovitură liberă de la 20 metri. Un rezultat de egalitate, în care ambele echipe pierd două puncte importante în stabilirea echipei care se va califica la turneul final.

 Echipa folosită: Uilean. Echim, Peica, Bolbos, Sîplăcan,Guț, Antonescu, Jarda, Strugar, Colța, Brumă. A mai jucat Iuga.

Juniorii B, joc de mare luptă:  Gloria – Gaz Metan Mediaș 0-0 (0-0)

Jocul juniorilor B, disputat pe terenul II, a fost unul de mare luptă, ambele echipe fiind interesate mai mult să nu primească gol, renunțând la construcția jocului și preferând să trimită mingi lungi pe atacanți, jucători de viteză, forță și gabarit. A ieșit un joc fără realizări tehnice deosebite, în care cel mai mult de lucru au avut fundașii centrali, iar cele mai periculoase faze de poartă au venit în urma unor șuturi de la distanță. Oaspeții au venit la Bistrița hotărâți să nu piardă, în timp ce juniorii lui Titi Voica au intrat prea repede în jocul adversarilor, ambele echipe ghidându-se prea mult după expresia atât de dragă lui Florin Halagian ”focul la ei”.

Echipa folosită: Trif,  Olinca, Mare, Ceușan, Å¢igorean, Lup, Hasnaș, Rus, Moldovan, Simionca, Akari. Au mai jucat: Mărginean, Bodea.

Leon Buhai / sportulbistritean.ro 


 | 142 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *