Remus Vlad: „Dacă Gloria dispare, nu se mai aude nimic despre acest oraș”

 

Antrenorul care a promovat în 1990 echipa bistrițeană în Divizia A se arată răvășit de decizia de ieri, aceea de a nu acorda licența Gloriei pentru sezonul următor. 
 
Remus Vlad spune că "e trist că echipa luptă pe teren, muncește și e retrogradată în felul acesta. Eu nu mă pricep, n-am lucrat la manualul de licențiere, dar nu cred că este corect să transferi totul din planul sportiv în alt plan". Profesorul Vlad nu știe ce șanse mai are Bistrița să vadă Gloria în Liga 1, dar crede că de-abia când nu va mai exista ne vom da seama ce a însemnat pentru acest oraș.
 
"De-abia atunci vom realiza ce înseamnă Bistrița fără Gloria. Dacă echipa dispare, nu se mai aude nimic despre acest oraș", crede Remus Vlad. El se gândește cu tristețe la exemplul negativ al Corvinului, acolo unde a fost secundul lui Lucescu în anii de Glorie ai Hunedoarei. "Pe modelul Corvinului, Gloria nu va mai avea degrabă echipă de fotbal. La Hunedoara se luptă Lucescu și Andone să reînvie fotbalul și nu mai reușesc", spune Vlad.
 
Adrian Linca
 | 163 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *