Real Teaca, adversarul cel mai puternic al Gloriei! Conducătorul echipei: ”O să aibă de muncit cu noi”

Real Teaca a câștigat ultimele două campionate în seria a doua din Liga a 5-a. Nu a promovat însă în Liga a 4-a pentru că nu s-au găsit niciodată bani suficienți. Acum încearcă din nou să termine prima, chiar dacă are anul acesta o adversară redutabilă, AF Gloria Bistrița.

”O să aibă de muncit cu noi. Nu o să ne dăm la o parte. Sunt sigur că îi vom încurca. Vrem să mai câștigăm o dată campionatul, poate de data aceasta vom găsi bani pentru Liga a 4-a”, spune Mihai Hasnaș, sufletul echipei.

El este ginerele lui Teodor Pașca, un fost jucător în Divizia A prin anii 80. A avut partide bune la FC Brașov și a îmbrăcat de câteva ori și echipamentul Gloriei. Locuiește în Teaca și s-a ocupat o vreme de echipa de fotbal. Acum le dă doar sfaturi ginerelui său, care e președintele echipei și antrenorului, Rareș Sabău.

Real Teaca nu a mai jucat în Liga a 4-a din 2004. Deși  reprezintă o comună mare a județului, nu s-au găsit niciodată bani pentru echipa de fotbalîn ultimii 10 ani. Primăria a plătit în ultimele două sezoane doar arbitrajele, deplasările, primele, întreținerea stadionului, realizându-se cu ajutorul unor sponsori.

Teaca va întâlni Gloria în etapa a 9-a, la sfârșitul lunii octobrie, pe stadionul Jean Pădureanu.

sportulbistritean.ro

 | 1.590 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *