Rally Raid în Bistrița-Năsăud. Ponta, prezent la deschidere, Cheloo concurează!

A doua etapă a Campionatului Național de Rally Raid a debutat astăzi. Startul onorific s-a dat din fața Consiliului Județean. Fostul premier Victor Ponta s-a întâlnit cu concurenții adunați la start, acesta aflându-se într-o vizită electorală în Bistrița-Năsăud. Ponta a ajuns la locul unde s-a dat startul alături de președintele Consiliului Județean, Emil Radu Moldovan și alături de fostul ministru Eugen Teodorovici.

Cu trasee de peste 360 de kilometri, prin zone spectaculoase din județ, concursul se desfășoară astăzi și mâine. Printre piloții prezenți la start se află și Ion Ștefan Călin, alias Cheloo de la Paraziții. 
 
Fostul premier Victor Ponta, împătimit al sporturilor cu motor, s-a întâlnit cu concurenții și cu organizatorii. Deși jurnaliștii i-au cerut să se urce la volanul unui autoturism pentru poze, Victor Ponta a refuzat, spunând că a devenit "mai înțelept". Ponta a mai spus că nu a mai participat la un concurs din 2010. 
 
Astăzi au loc primele 4 probe speciale, pe traseul Bistrița -> Ghinda -> Bistrița Bârgăului -> Lacul Colibița și retur, iar sâmbătă înca 6 probe speciale, Bistrița -> Rebrișoara -> Parva-> Sângeorz-Băi -> Rodna -> Pasul Rotunda (1200 m altitudine) -> Vârful Suhard și retur.
 
Cei care doresc să vadă motoarele în acțiune sunt așteptați sâmbătă pe drumul dintre comuna Șanț și Alpina Blazna, unde concurenții vor efectua două urcări cu o schimbare de altitudine de 600 de metri (de la 600 la 1200m) în doar 5 km.
 
Concursul este organizat de Clubul Sportiv Transilvania Rally Team, în colaborare cu Clubul Transcarpatic Brașov și cu sprijinul Consiliului Județean Bistrița-Năsăud.
 
 


 | 1.766 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *