Radu Moldovan tună și fulgeră împotriva federației: ”Distruge handbalul, își bate joc de cluburi!”

Radu Moldovan, președintele Consiliului Județean Bistrița Năsăud, arată cu degetul spre Federația Română de Handbal, pe care o consideră principala vinovată pentru situația în care se află echipa bistrițeană, infectată aproape în totalitate cu covid.

”Federația distruge handbalul românesc cu aceste decizii aberante pe care le ia în ultima vreme, fără să țină cont de toate țările din lumea asta, în care campionatele se joacă etapă de etapă, nu sub formă de turnee. Cu spectatori sau fără spectatori, peste tot se joacă normal, doar la noi a fost impus acest sistem catastrofal. Dacă jucam câte un meci, pe sistemul clasic nu ajungeam în această situație”, consideră Moldovan.

De asemenea, președintele contestă vehement și decizia de a pierde cu 10-0 dacă nu te poți prezenta la următorul meci. ”Nu e posibil așa ceva. Uitați-vă ce se întâmplă în cupele europene sau prin alte campionate. Îți poți amâna măcar un meci dacă, independent de voința ta, nu te poți prezenta din cauza pandemiei. Chiar și la fotbal e așa. Doar la noi, îl pierzi direct, cu 10-0. Federația și ministerul își bat joc de cluburi”, spune Radu Moldovan.

Gloria ar trebui să joace în 11 noiembrie, la București, cu Râmnicu Vâlcea, în etapa a 6-a a Ligii Florilor, dar lotul bistrițean și staff-ul acestuia au fost depisitate în masă cu covid 19, în urma turneului de la Sfântu Gheorghe. Doar Maria Țanc, președintele Eugen Cosma și șoferul Vasile Ardelean au avut teste negative la revenirea acasă.

 | 2.472 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

2 Comments

  1. De ce va-ti prezentat la turneu când in echipa erau cazuri de covid-19 și care au avut contact cu toată echipa,cei de la DSP stiu asta ca cei ieșiți pozitivi au avut contact cu toată echipa și automat trebuiau cu toții sa stea in izolare 14 zile sau 10 zile cu 2 teste făcute ieșite negativ sau care au iesit pozitivi și au fost sunați de către DSP au anunțat asta???
    Poate chiar bistrita au infectat mai multe echipe….nu va plângeți ca 100% la 100% de la turneu ați luat virusul

    Post a Reply
  2. Hoti striga hoti ? Cata nesimtire ! Pasca spune tu adevarul adevarat ! Federstia este cu adevarat , ceea mai vinovata . Conditii de desfasurare mizere cu vestiar comun fara dezinfectare ,pentru nevoi ( wc) pentru 8 echipe !? Inadmisibil acest aspect !!! Ca si altele 4-5 !

    Post a Reply

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *