Radu Moldovan se pronunță clar în disputa dintre Gloria și FC Bistrița: ”Vom susține o singură echipă de fotbal și aceea e Gloria!

În ultima vreme, prin lumea sportului local, circulă mai multe zvonuri cum că FC Bistrița va fi noua echipă de fotbal agreată de autoritățile locale. Se vorbește că gruparea condusă din umbră de președintele AJF Dan Jiga îi va lua fața Gloriei în ce privește finanțările de la Consiliul Județean și Primărie.

Cu toată insistența lui Jiga de a ajunge cu echipa lui la statutul de ”club fanion al județului” și cu toate influențele politice de care fostul arbitru se se folosește în ultima vreme, Radu Moldovan –  șeful județului și al filialei județene PSD, pune punctul pe ”i în această chestiune.

”Am avut în ultima vreme mai multe întâlniri cu foste glorii ale fotbalului bistrițean care nu-și mai găsesc locul la Gloria. E o perioadă dificilă cea prin care trece clubul, dar normal ar fi ca foștii jucători să fie tratatți cum se cuvine pentru ce au făcut de-a lungul timpului. Am căzut de acord cu cei de la Gloria ca în următoarea Adunare Generală să se stabilească un reprezentant din partea lor care să participe la deciziile Comitetului Director.

Însă de aici și până la o fractură între cei de acum și cei din trecut e cale lungă. Nu încurajez sub nici o formă astfel de chestiuni. Am auzit și eu vorbindu-se despre FC Bistrița dar nu cred că vreodată va putea lua locul Gloriei în fotbalul bistrițean. Atâta vreme cât voi fi eu la Consiliul Județean, această instituție va susține o singură structură și aceea e Gloria. Sigur că noi am sprijinit și în anii trecuți Asociația Județeană de Fotbal și, implicit, toate echipele din județ. Dar când vine vorba de echipa care reprezintă județul, aceea nu poate fi decât Gloria”, a declarat Radu Moldovan pentru sportulbistritean.ro

Adrian Linca

 | 797 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *