Radu Moldovan s-a îndrăgostit de schi. A fost în Austria și promite pârtii!

Deputatul Radu Moldovan a intervenit la „Cornerul” de luni seara, pe As-TV și s-a angajat public că va susține sporturile de iarnă dacă va ajunge președintele Consiliului Județean

Pesedistul Dan Tanko, profesorul Horia Ștefănescu și omul de afaceri Vali Schreiner au fost invitații cornerului de luni seara. Tema a fost legată de schi și a stârnit comentarii interesante. După ce a fost „deconspirat” că a făcut parte dintr-un grup de 50 de bistrițeni ce au fost la schi în Austria, deputatul Radu Moldovan a sunat în direct și și-a declarat toată disponibilitatea pentru a susține sporturile de iarnă în județul nostru, dacă ajunge la Consiliul Județean.

„Am fost la schi într-o companie extraordinară. Am învățat foarte multe de la Vali și de la profesorul Bude. Am învățat multe lucruri noi despre județul meu și despre oportunitățile pe care îl oferă. Dacă voi ajunge acolo, (n.red. la președenția Consiliului Județean), e un angajament pe care îl fac înainte, am toată disponibilitatea pentru a studia zona în care există toate oportunitățile pentru o schi”, a spus Moldovan.

„Trebuie să încercăm să-i readucem pe tineri către sport. Sunt oameni care fac eforturi foarte mari, eforturi private, pentru a-i aduce pe copii în zona sportului. E obligatoriu ca și administrația să facă același eforturi. Eu mă angajez public că voi fi unul dintre cei care susțin aceste lucruri”

                                                                                                                                              Radu Moldovan – deputat PSD

În jur de 600 de euro de persoană  la Flachau

Domeniul de schi de la Flachau, aflat aproape de Salzburg, începe de la o altitudine de 827 de metri și urcă până la 2000 de metri. Există în total 111 kilometri de pârtii, deservite de 17 teleschiuri, 18 telescaune, 8 telegondole și o telecabină de capacitate mare. Domeniul are 22 de restaurante, 3 discoteci și 30 de baruri. O cartelă de acces pe toate pârtiile costă 42,50 Euro, prețul scăzând pentru un abonament pe mai multe zile. Pentru un sejur de o săptămână, grupul de bistrițeni din care a făcut parte și Radu Moldovan a plătit în jur de 550 de euro de persoană, aici fiind inclusă cazarea la un hotel, abonamentul de schi și transportul, mâncarea fiind pe cont propriu

sportulbistritean.ro

 | 198 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *