Radu Moldovan: „Dacă nu investim în sport, o să investim mai mult în spitale”

Președintele PSD BN, Radu Moldovan, merge pe mâna lui Pădureanu în ce privește transferul lui Moraes și pe cea a primarului Crețu, care susține echipa de fotbal.

Domnule Moldovan, sunteți un susținător recunoscut al sportului local. Ce părere aveți despre povestea cu Moraes?

Eu sunt un susținător, dar nu sunt un specialist. Pădureanu are date mai multe despre acest subiect și știe ce face. Moraes e un jucător foarte important important pentru Gloria. Însă e nevoie și de bani pentru a susține activitatea competițională. Nu știu care a fost gândirea, dar m-aș bucura ca orașul să poată păstra jucători ca Moraes, care să le ofere spectacol bistrițenilor

A existat o discuție între Pădureanu și Hrebenciuc, care reprezenta Steaua. Ați fost prezent la această discuție?

Nu. Și nici nu știu dacă a avut loc. Se poate, domnul Hrebenciuc a fost coleg de cameră cu domnul Măgădan, și se poate să se fi întâlnit cu Pădureanu la o cafea. Însă nu știu ce au discutat.

Credeți cumva dacă i-a deranjat pe cei din PD-L această întâlnire și din această cauză au votat împotriva banilor care merg spre Gloria din Consiliul Local?

Dacă ar fi așa ar fi o prostie cât casa. S-au văzut pentru că se cunosc, Pădureanu n-a negociat cu PSD, e o aberație. Ei votează întotdeauna împotrivă, fără să-și asume ce votează. Au votat împotriva Gloriei Bistrița așa cum au votat multe lucruri împotriva acestui oraș.

Cum comentați, totuși, această implicare politică în sport?

Implicarea politicului în sport există și trebuie să existe pentru a ajuta, nu pentru a decide ce se întâmplă în sport. Eu mi-am asumat întotdeauna poziția pe care am avut-o de a ajuta Gloria, prin primărie, o poziție care e de pe vremea lui Vasile Moldovan. Că PDL-votează împotrivă, asta e altceva. Eu mi-aș dori ca resursele primăriei să ajungă pentru a sprijini cât mai mult sportul, nu doar fotbalul. Dacă nu o să facem asta, o să investim mai târziu mult mai mult, dar în spitale.

Adrian Linca

 | 269 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *