Radu Marțian, președintele Năsăudului: „Poți aranja un meci, dar nu 5 la rând”

 

Din "lanterna" clasamentului în pauza de iarnă, Progresul Năsăud a ajuns pe locul 9 după 11 meciur din returul Ligii a 4-a. Năsăudenii au câștigat 7 partide și au făcut un egal, doar 3 înfrângeri suferind în acest an. Cele 4 victorii consecutive, cu Rebra, Maieru, Șirioara și Lechința, stârnesc discuții aprinse în lumea fotbalului județean. Mulți spun că Năsăudul nu a câștigat cinstit aceste jocuri și că ar fi umblat cu aranjamente, fie la arbitri, fie la echipa adversă.
 
Pentru a mai limpezi un pic apele, l-am contactat pe noul președinte Radu Marțian, cel care se ocupă de soarta echipei de la începutul acestui an. Omul de afaceri năsăudean a respins categoric orice acuzație de blat și spune că nu e vorba de nici un aranjament.
"Am promovat 5-6 jucători de la juniori și i-am băgat la echipa mare. Au prins curaj și au început să joace foarte bine. Nu e vorba de nici un aranjament. Hai să zicem că poți aranja un meci, dar nu 5 la rând. Asta e valoarea noastră, au simțit-o pe pielea lor toate echipele care ne-au subestimat", spune Marțian.
 
Președintele crede că există multă indisciplină în fotbalul din județ și de aceea în multe meciuri au jucat în superioritate numerică: "Nu am vorbit cu nici un arbitru. Pur și simplu există multă indisciplină și pe merit au primit toate cartonașele roșiii. Noi suntem mai disciplinați, ne-am văzut de jocuri"
 
Referitor la meciurile pierdute, două dintre ele cu contracandidate la retrogradare, Budac și Monariu, Marțian zice că acelea au fost jocuri mai slabe. "La Monariu ne-au lipsit 3 jucători și am prins o zi foarte proastă. Mi-a fost rușine cu acel meci", recunoaște președintele.
 
 
Meciurile Năsăudului în acest an
 
Et. 18 Năsăud – Feldru         0-0
Et. 19 Budac – Năsăud         2-0
Et. 20 Năsăud – Uriu             2-0
Et. 21 Năsăud – Telciu         1-0
Et. 22 Bârgău – Năsăud       2-1
Et. 23 Năsăud – Jelna          3-0
Et. 24 Monariu – Năsăud     3-0
Et. 25 Năsăud – Rebra        2-1
Et. 26 Maieru – Năsăud       2-5
Et. 27 Șirioara – Năsăud     1-4
Et. 28 Năsăud – Lechința    1-0
 
Adrian Linca
 
 | 583 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

3 Comments

  1. BUNA dragilor il caut pe D-mnul Radu Martian .
    Dunt un fost coleg de facultate.

    Post a Reply
    • Domnul dr. medic veterinar din Nasaud are un lant de magazine, Blacteea SRL Nasaud. Cauta pe internet. Pa.

  2. Domnul dr. medic veterinar din Nasaud are un lant de magazine, Blacteea SRL Nasaud. Cauta pe internet. Pa.

    Post a Reply

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *