PSD-iștii au premiat participanții la concursul de tenis

Fotache, Vaida și Stanciu au fost premiați de senatorul PSD Ovidiu Crețu după ce au urcat pe podium la ediția a 6-a a Cupei PSD la tenis de câmp

            În ultimele două săptămâni, Baza sportivă ”Sănătatea” de lângă Spitalul Județean a fost mai aglomerată ca de obicei, PSD-ul organizând întrecerea de tenis de câmp ce a ajuns la ediția cu numărul 6. După ce în competiție s-au întrecut foști antrenori sau actuali jucători, fie de fotbal, fie de tenis, duminică, Cupa PSD a ajuns la ultimul act. Inspectorul vamal Dumitru Fotache a trecut de Nicolae Vaida cu scorul de 6-2, 6-3. Pe ultima treaptă a podiumului a urcat Gabriel Stanciu, acesta învingându-l pe Florin Remeș. Premiile au constat în bani, suma totală ridicându-se la aproximativ 4.000 de Ron, dar și în cupe și diplome, organizatorul Dan Tanco menționând: ”Am ales să dăm premii în bani, deoarece ne era greu să găsim rachete de tenis cu numere potrivite pentru participanți. Cu acești bani, pot să își cumpere singuri ceea ce li se potrivește”.
Senatorul Ovidiu Crețu a fost alături de premianți, afirmând că își dorește ca în Bistrița să fie amenajate terenuri de în toate cartierele: ”Îi felicit pe toți participanții la acest turneu, pe cei care iubesc sportul. Este esențial pentru oraș ca oamenii să aibă condiții pentru practicarea sportului. Avem în plan construirea unei baze sportive importante, dar și amenajarea unor terenuri între blocuri, în cartiere”.

            Câștigătorul ediției a 6-a a cupei PSD, Dumitru Fotache, este obișnuit cu performanța la acest nivel, anul trecut reușind să câștige și Cupa Electroplast, de la Baza Sportivă ”ELP Tennis”. De meserie inspector vamal, Fotache găsește în tenisul de câmp o relaxare: ”Nu pierd ocazia de a participa la aceste turnee, mai ales că practic acest sport de plăcere, în timpul liber. După trofeul câștigat anul trecut, nu mă gândesc să mă opresc, din contră, voi încerca să mai adun câteva trofee”.
Baza sportivă a fost pusă la dispoziție de antrenorul Traian Patco, acesta având în plan organizarea unei competiții de dublu: „Foarte mulți sportivi se antrenează la dublu și ar fi păcat să nu le oferim șansa de a se întrece în meciuri organizate. Sper să reușim acest lucru cât mai repede”, a declarat Patco.

 | 117 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On