Dacă prognoza se menține, Pârtia Cocoș se deschide în weekend!

Dacă prognoza se menține și temperaturile sunt cu minus în aceste zile, la sfârșitul săptămânii se va putea schia pe pârtia bistrițeană.

Stratul de zăpadă este, astăzi, peste 20 de centimetri în partea de jos și către 30 de centimetri în partea de sus a Dealului Cocoș. Din păcate, solul nu e înghețat la baza pârtiei și ratracul se afundă în noroi. Însă, din această noapte se anunță frig și pârtia va putea fi amenajată corespunzător.

cof

”La 4.00 dimineața băgăm ratracul și pornim tunurile. Dacă temperaturile sunt așa cum se anunță în prognoză, o să putem face și zăpadă artificială. Aproape sigur o să-i dăm drumul vineri sau sâmbătă”, spun administratorii pârtiei.

Din păcate, drumul până la pârtie este sub orice critică. Și pe Valea Ghinzii dar și prin Unirea, noroiul și gropile te fac să vorbești singur. Drumurile sunt desfundate și au fost stricate și mai tare în urma lucrărilor din ultima vreme, prin care s-a tras o nouă conductă la lac.

 

Noile taxe de urcare cu telescaunul vor fi afișate la baza pârtiei. De la 9.00-12.30 se va plăti 30 de lei, de la 12.30 la 16.00 alți 30 de lei iar în nocturnă, de la 18.00, alți 30 de lei. Există varianta unui abonament de la 9.00 la 16.00 care costă 50 de lei sau a unei singure urcări, care costă 10 lei. Tinerii de la 14 la 18 ani și studenții vor plăti câte 15 lei, copiii de la 6 la 13 ani câte 10 lei iar seniorii (peste 65 de ani) câte 15 lei.

 | 6.425 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

1 Comment

  1. Acuma serios…. Oare in care week-end. Ala inainte de paste ! Niste spagari si-au facut partie s sifoneZE banii Bistritenilor.

    Asa rusine mai rar. Si noi nu facem nimic impotriva acetor hoti.

    F-tutzi PSD-eul in guraaa!!

    Post a Reply

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *