MTB: Primul podium în Campionatul Național! Bistrițenii, punctează la Păltiniș!

Opt cicliști bistrițeni de la clubul Super Bike Team au plecat încrezători spre Păltiniș, unde în weekend s-a desfășurat prima etapă de Campionat Național la mountainbike. Însă ploaia și traseul greu au făcut ca la start să ajungă doar 5, iar la sosire 4 dintre ei.

Geiger MTB Challange este, de departe, cel mai greu și tehnic concurs de mtb din România. Traseul de 75 de kilometri adună la start cei mai buni sportivi din țară, pe categorii de vârstă.

După multe peripeții, cu pene și trânte, cel mai bun de la SBT Bistrița a fost Iosif Ureche. El a terminat întrecerea în 5 ore și 15 minute, pe locul 3 la categoria amatori 30-39 de ani și pe 17 la general, din 57 de participanți care au ajuns la finish.

Otniel Sighiartău a fost pe 7 la aceeași categorie și pe 34 la general, Doru Sighiartău pe 8 în categorie și pe 36 la general, iar Memi Sighiartău a terminat în primii 10 competiția scurtă, de 40 de kilometri.

Însă cei mai buni bistrițeni au fost Manuela și Florin Mureșan, dar aceștia se antrenează și concurează pentru un club din Spania.

Manuela a fost prima la Elite și pe 7 în clasamentul general cu 4 ore și 49 de minute, în timp ce soțul ei a terminat cursa în 5 ore și 5 minute, pe 1 la amatori 30-39 ani și pe 12 la general.

 

 | 1.189 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *