Primul meci acasă, prima victorie: CSM Bistrița-CSM Sebeș 38-31 (18-17)

CSM Bistrița a debutat astăzi în fața proprilor suporteri, fetele lui Crăciun fiind susținute în Sala Polivalentă de câteva sune de iubitori ai handbalului.

 Meciul jucat contra fetelor de la CSM Sebeș a fost unul cât se poate de disputat, cele două echipe începând în forță un meci pe care Crăciun trebuia să-l cîștige. S-a jucat în prima rundă de la egal la egal, iar oaspetele au arătat că stăpânesc arta jocului. Cu toate acestea, la finalul celor 30 de minute, bistrițencele reușesc să înscrie cu un gol mai mult și se intră la vestiare cu scorul de 18-17.

 În repriza a doua, cu Trișcă și Vezențan în formă de zile mari și cu Ligia Ilieșiu în mână și cu poftă de goluri, bistrițencele se aruncă peste echipa oaspete și reușesc la mijlocul rundei să ducă scorul la zece goluri diferență. Spre finalul partidei, jucătoarele din Sebeș revin pe turnantă și asediază poarta apărată de Bumb care se întinde mai ceva ca un elastic. În cele din urmă și spre bucuria și liniștea lui Iuliu Crăciun, care se agita pe margine ca un leu în cușcă, meciul se încheie net în favoarea bistrițencelor, scor 38-31.

 

,, Am demonstrat că putem și știm să jucăm handbal la nivel mare. Nu pot decât să le laud, să le spun că merită victoria, că au muncit din greu pentru ea. Dacă la Tg.Mureș benefiam de arbitrajul de la Bistrița, un arbitraj cât se poate de corect, cîștigam, dar vom arătat tuturor că suntem una din cele mai puternice echipe ale seriei,,, a spus Iuliu Crăciun.

 

Echipă și marcatoare: Bumb – Martari, Boiciouc (1), Dorhoi (8), Suciu, Săsărman, Cadar (4), Vezențan (5), Florian (5), Trișcă, Ilieșiu (9), Sanda, Șerban (6) și Lup.

 

Alin Cordoș

 | 403 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *