Primarul din Romuli:”îmi mut echipa în Maramureș!”

 

Primarul comunei Romuli, Ioan Monița, e foc și pară pe Asociația Județeană de Fotbal, după ce comisia de disciplină i-a suspendat terenul o etapă în urma meciului de duminică, 2-0 cu Șirioara. După o eliminare a unui jucător, arbitrul Dosan a fost amenințat de un susținător al echipei gazdă, care a pătruns în incinta terenului. "Te bag în tombero, ca Tolea pe Diaconescu, i-a strigat suporterul și arbitrul a consemnat incidentul în foaia de arbitraj.
 
Primarul Monița spune că normal era să fie chemat și un reprezentant al echipei din Romuli la comisia de disciplină. "La orice judecată din lume, nu te poate condamna în lipsă, fără să-ți spui punctul de vedere. Acel om nu a intrat pe teren, ci a strigat de pe margine. Dacă am aplica astfel de sancțiuni la orice înjurătură de pe marginea terenului, unde am ajunge", se întreabă Monița. 
 
Primarul e supărat cu atât mai mult cu cât următorul joc acasă este programat în compania echipei din Livezile, liderul clasamentului. "A fost o făcătură. De-abia am așteptat să jucăm cu Livezile și acum trebuie să ne mutăm pe alt teren", mai zice primarul. Acesta e hotărât să facă recurs, chiar dacă nu i se pare normal să plătească taxa de recurs în astfel de condiții. "O să plătim, dar dacă nu se anulează această decizie o să retragem echipa din campionat, iar din sezonul următor o mutăm în județul Maramureș", tună și fulgeră primarul Ioan Monița.
 
Adrian Linca
 | 198 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *