Primarul din Budac: ”žDacă arbitrează Tămaș, nu intrăm pe teren cu Lechința”

 

Rivalitatea dintre antrenorul lechințenilor, Florin Danciu, și primarul comunei Budacu de Jos, Florin Simionca, va da naștere unui meci foarte interesant, duminică, în Liga a 4-a. La Jelna, echipa locală va da piept cu Viitorul Lechința și meciul pare să fi început cu câteva zile înainte, printr-un duel al declarațiilor.

Primarul Simionca i-a dat un prim avertisment lui Danciu, după ce a câștigat în cupă cu Heniu Prundu Bârgăului. Apoi, Danciu i-a sugerat primarului să îmbrace toată comuna în roșu la meciul de duminică, într-o intervenție telefonică la „Cornerul” de luni seara. „Îi reamintesc că doar în 2012 va începe campania electorală”, l-a înțepat Danciu. În replică, Simionca a declarat pentru sportul bistrițean că echipa din Jelna are prima șansă, chiar dacă Lechința s-a întărit mult.

„În primul rând jucăm acasă și de aceea suntem favoriți”, spune primarul care se teme însă că ar putea avea un arbitraj ostil. „Dacă vine Tămaș, nu vom intra pe teren. Spun asta de pe acum, ca să știe toată lumea”, anunță Florin Simionca. 

Adrian Linca

 

 | 527 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *