Prima medalie din 2011 la box, bronz la Cupa României

 

Florin Șpaimoc a obținut prima medalia la box pentru CSM Bistrița. Sportivul antrenat de Nicolae Zapârțan a obținut medalia de bronz la finala Cupei României de Tineret, competiție care s-a desfășurat la Codlea, în Brașov. La categoria 75 de kilograme, Florin Șpaimoc a pierdut în semifinală cu campionul național la tineret, Călin Dumitru de la CFR Iași, bistrițeanul rămânând cu medalia de bronz.

Un alt sportiv bistrițean, Ionuț Borgovan, s-a clasat pe locul cinci. Antrenorul Nicolae Zapârțan s-a declarat mulțumit de evoluția elevilor săi. “Au fost meciuri foarte bune, dar experiența mai mare a adversarilor și-a spus cuvântul. Avem doi sportivi talentați, care s-au comportat foarte bine și cred că, cu mai multe meciuri, vor obține rezultate mai bune. Șpaimoc a avut o evoluție foarte bună în fața campionului național, pierzând meciul la o diferență de două puncte iar Borgovan a pierdut în fața unui adversar mult mai experimentat” a declarat Zăpârțan.

După concursul băieților urmează, la începutul lunii martie, finala Cupei României la fete, concurs care se va desfășura la Câmpulung Muscel și unde CSM Bistrița va fi reprezentat de 11 sportive.

Augustin Danci

 

 

 | 267 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *