Prima înfrângere pentru Gloria, 1-0 la UTA. Bistrițenii rămân pe primul loc

Meci tensionat între Gloria și UTA Arad, în etapa a 7-a din seria a 2-a a Ligii secunde la fotbal. Gloria a pierdut primul meci din acest sezon dar rămâne pe prima poziție în clasament, după ce și Universitatea Craiova a fost învinsă la Mioveni (2-1).
 
Bistrițenii au prima mare ocazie în partida cu UTA, când Chițu a executat foarte bine o lovitură liberă, dar mingea a lovit bara (10). Gazdele aveau însă să deschidă scorul în minutul 21, prin Sălăjan, care reia cu capul în poarta lui Albuț, după un corner (21). Gloria caută egalarea până la pauză, dar nu își creează ocazii mari de a marca.
 
Repriza secundă se joacă pe contre. Hlinca reia cu capul periculos, dar Horvath scoate din vinclu (51), pentru ca apoi Albuț să scoată șutul lui Sălăjan (56). Meciul ia foc în minutul 71, când Neagu vede roșu pentru un fault în poziție de ultim apărător și Gloria primește penalty. Arădenii vor să iasă de pe teren și sunt opriți cu greu de antrenorul Eugen Trică, fiind nevoie și de intervenția jandarmilor pentru a potoli spiritele. Din nefericire pentru Gloria, Curtuiuș execută penalty-ul dar portarul Horvath apără. 
 
Finalul e tot mai încins, Gloria, cu un om în plus, încearcă în disperare să egaleze dar nu mai reușește mare lucru până la final. Se termină UTA-Gloria 1-0 și echipa lui Coroian și Negrean înregistrează prima înfrângere.
 
UTA: Horvath – Oltean, S. Faye, Å¢abără (Zanardini `28), G. Neagu (cpt.) – O. Popescu, Medina, Bârză, Firțulescu (Marcu `64) – Sălăjan, Apostu.
 
Gloria Bistrița: Albuț (cpt.) – Polgar, Hlinca, Chibulcutean, D. Sânmărtean (Colța `81) – Feher, Nalați (Curtuiuș `58) – C. Roșu, Stancu, M. Chițu (Bucur `67) – Antonache
 
 
Augustin Danci
 
foto: sportarad.ro
 | 188 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *