Președintele Federației Române de Atletism: ”Atletismul bistrițean are rezultate bune”

Sorin Matei, președintele Federației Române de Atletism, a fost și el prezent la Bistrița, la Crosul Gabriela Szabo. Acesta a vorbit, într-un scurt interviu, despre atletismul bistrițean și despre crosul de la Bistrița.

Cum vi s-a părut această competiție?

A fost o competiție atractivă, interesantă, deosebită. Cu siguranță că și în anii următori se va desfășura aceste eveniment. Sunt foarte mulți copii, foarte mulți participanți. Dorim ca de la an la an să fie tot mai populată această competiție pentru că e importantă mișcarea, e importantă mișcarea pentru toți, să fim mai sănătoși și cei care doresc și au plăcerea și talent, să practice sportul de performanță. Nu neapărat atletismul, orice sport, dar dorința mea ar fi totuși să se îndrepte către atletism.

Este o competiție importantă de selecție?

Este una dintre competițiile importante. La nivelul țării se organizează în foarte multe orașe, cu este și la Bistrița. Bineînțeles că aveți avantajul că o aveți pe Gabriela Szabo, inițiatoarea acestei competiții. Este aici o zonă care are și va avea talente în continuare și va avea rezultate la toate sporturile.

Cum vi se par rezultatele atletismului bistrițean?

Cred că atletismul bistrițean are rezultate bune. Juniorii sunt valoroși, însă anul acesta sunt foarte multe competiții internaționale și o să vedem și ce vor face sportivii de aici. Sunt convins că vor concura din ce în ce mai bine și vor obține rezultate valoroase la competițiile oficiale.

 | 751 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On