Președintele Federației Internaționale de body-building, cuvinte frumoase despre Bistrița

 Președintele Federației Internaționale de Culturism și Fitness, Rafael Santonja, se află la Bistrița, cu ocazia Campionatului Mondial de Culturism și Fitness. Competiția va începe sâmbătă dimineață, la Sala Polivalentă, iar deschiderea oficială va avea loc de la ora 17.00.

Președintele IFBB a declarat, în cadrul unei conferințe de presă, că este o plăcere să fie la Bistrița, alături de sportivi și prieteni din toată lumea și că cel mai tânăr sportiv are 15 ani, iar cel mai vârstnic este un japonez în vârstă de 70 de ani. „Bistrița iubește sportul, îi face pe sportivi să se simtă ca acasă. Trecutul, prezentul și viitorul sunt aici, celebrând prietenia și sportul. Sunt sigur că acest campionat mondial de la Bistrița va face istorie (…) Am citit multe lucruri despre istoria Bistriței și astăzi am ocazia să vizitez câteva obiective istorice de aici”, a declarat Rafael Santonja.

Președintele IBFF a mai spus că Bistrița a câștigat competiția pentru a organiza acest eveniment, după ce orașe din Columbia, Portugalia și Rusia și-au depus candidatura. Acesta a mai spus că publicul de la Bistrița va vedea „frumusețe și sănătate” în cadrul concursului, care va avea și o probă de bikini.

La rândul său, președintele Consiliului Județean, Emil Radu Moldovan, a declarat că Bistrița stabilește un nou record mondial, cu cei mai mulți participanți la un astfel de campionat mondial. Precedentele recorduri au fost stabilite în luna iunie, cu cei mai mulți oameni în straie populare și cei mai mulți oameni care dansează în același ritm, în același loc.

La Bistrița sunt prezenți 526 de sportivi și 216 delegați din 52 de țări.

 | 756 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *