Premii atractive la Crosul Gabriela Szabo

Peste 800 de participanți sunt așteptați la Crosul Gabriela Szabo. Ajuns la a șasea ediție, concursul se va desfășura în 9 aprilie, la Bistrița. Organizatorii anunță premii atractive atât pentru atleții profesioniști cât și pentru cei amatori.

„Acest cros reprezintă o promisiune pe care mi-am făcut-o mie și locuitorilor Bistriței în urmă cu șase ani și mă bucur foarte mult că tradiția continuă și în acest an. Este foarte important să promovăm sportul pentru toate vârstele, să le arătam părinților și copiilor că este esențial să facă mișcare în fiecare zi, chiar dacă nu sunt sportivi de performanță”, a declarat atleta Gabriela Szabo, inițiatoarea crosului.

Primarul Ovidiu Crețu susține și el acest eveniment și spune că va fi prezent la startul concursului.  „Anul trecut au fost aproape 800 de sportivi profesioniști și amatori din toată țara și chiar și din Republica Moldova. Anul acesta sperăm să fie și mai mulți competitori, de toate vârstele, fiind invitate si orasele din afara granitelor tarii, infratite cu municipiul Bistrita.Voi fi și eu la linia de start”, a declarat Ovidiu Crețu.

Premiile ediției din acest an a Crosului Gabriela Szabo vor fi consistente. La seniori, locul I va primi 2 000 lei, locul va primi 1500 lei iar locul 3 va primi 1000 de lei. La copii și juniori, câștigătorul fiecărei categorii va primi un premiu de 1000 de lei, ocupantul locului doi va primi 600 de lei iar cei de pe locul trei vor primi 400 de lei. De asemenea, se va acorda și anul acesta un premiu special din partea companiei Rombat, în valoare de 1500 lei.

Augustin Danci

 

 | 319 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *